Het Mediakantoor

SAMEN STERKER

Aansluiten bij Het Mediakantoor betekent dat u zich kunt gaan meten met de grote internationale bureauketens. Het Mediakantoor is er voor bureaus en bedrijven die momenteel zelf hun media regelen, en daarbij ondersteuning wensen en/of ontzorgd willen worden. Wij bieden u backoffice-faciliteiten, tools, onderzoek, inkoopkracht, creatie en mensen (kennis), waarmee u uw groeipotentieel vergroot. Het Mediakantoor is onderdeel van Candid Group, het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk van media- en communicatiebedrijven.

DE KRACHT VAN HET MEDIAKANTOOR

Wij helpen u groeien. Het Mediakantoor is van ondernemers voor ondernemers. Wij zijn er voor bureaus die hun dienstenaanbod, of schaalgrootte, willen uitbreiden. Aansluiten bij Het Mediakantoor betekent snelle toegang tot onderzoek, kennis over GDPR en de beschikking over databestanden, creatie en backoffice faciliteiten. Natuurlijk zijn wij er ook voor bureaus die méér rendement uit de media-investeringen willen behalen en behoefte hebben aan extra inkoopkracht, of die hun werkzaamheden (deels) willen uitbesteden. Vakmensen die hun sporen hebben verdiend bij zowel media- als reclamebureaus kunnen u op alle fronten ondersteunen. U kunt hier, onder uw eigen naam, gebruik van maken.

De Candid Group is vorig jaar uitgebreid met o.a. ’Stroom’ en ‘M2Media’. Als gevolg hiervan zijn binnen de Candid Group enige organisatorische aanpassingen doorgevoerd. Eén van de veranderingen is dat mediabureau ‘Head to Head’ is opgegaan in ‘Het Mediakantoor’. Een nieuwe naam en een nieuw bedrijf, met meer mogelijkheden voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Voor de huidige klanten verandert er echter niets in de dienstverlening en in de lopende afspraken. U houdt dezelfde vertrouwde contactpersoon, dezelfde telefoonnummer(s) en alle bestaande contracten/afspraken blijven gewoon gelden. Wij hebben alleen een nieuwe bedrijfsnaam. Met ingang van 1 januari 2018 is de nieuwe naam ‘Het Mediakantoor’. Head to Head Media is daarmee als bedrijfsnaam komen te vervallen.

CONTACT