Onze Diensten & Tools

Het is onze missie om de kennis en kunde van onze merken te verbinden met ambitieuze Nederlandse adverteerders. Het Mediakantoor biedt u o.a. backoffice activiteiten, strategie, inkoopkracht, efficiency voordelen, financiële flexibiliteit, personele ondersteuning en (content) creatie van concept tot en met productie. Via Het Mediakantoor kunt u uw klanten de meest innovatieve en effectieve oplossingen bieden in media, communicatie, marketing en onderzoek.

Kwaliteit en integriteit staan in onze dienstverlening altijd voorop. Via Het Mediakantoor beschikt u bovendien over de beste mensen uit de markt voor uw organisatie.

STRATEGIE & PLANNING

"Inzichten op het gebied van onder meer merkbekendheid, media-effecten en doelgroep-analyses."

Iedere media-inzet begint met een doordachte mediastrategie. Hier worden doelgroep(en), communicatiedoelstellingen, mediumtypen, periode en budget met elkaar gewikt en gewogen om te komen tot de hoogste efficiency en effectiviteit.

INKOOP & EXECUTIE

"Dit zijn de bepalende succesfactoren van uw campagne"

Wij bieden een vlijmscherpe inkoop en een feilloze afhandeling. Altijd verzekerd van de beste prijs, om de juiste boodschap op de juiste tijd bij de juiste doelgroep te krijgen.

OPTIMALISATIE & EVALUaTIE

"Mediastrategie specifiek op basis van uw communicatie doelstellingen en mogelijkheden."

Altijd een vinger aan de pols gedurende de campagne. Campagnes worden continu gemonitord. Wij sturen waar nodig bij en na afloop van de campagne leveren we een evaluatie.

CREATIE

"Onze onafhankelijkheid garandeert u een objectief media advies."

Verrassende creatieve oplossingen, onderbouwd met kennis van doelgroepen en media, aangevuld met data. Ervaring met o.a. webfilms, commercials, branded content, online, print, websites en native advertising.

Lees meer

ONDERZOEK

"Optimalisatie is de belangrijkste laatste stap binnen het traject van het mediaplan."

Vostradamus is het onderzoekbureau van de Candid Group. Vostradamus biedt online en offline marktonderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief tegen een sterk concurrerend tarief. Een innovatief, flexibel en snelgroeiend marktonderzoekbureau met ervaren onderzoekers en data-specialisten. 

PROJECTMANAGEMENT

"Wij hebben eigen creatie in huis. Wij kunnen een creatief concept op maat aanbieden en uitvoeren."

Projectmanagement was nog nooit zo flexibel en inzichtelijk. Projecten, deadlines, leveranciers, budgetcontrole, verantwoordelijken, correspondentie, etcetera in één overzichtelijk backoffice systeem en dashboard.

OFFERTE- & CONTRACTBEHEER

"Trading, online, social, mobile, digitale media zijn volop in beweging."

Alle offertes en contracten veilig op één plaats. Volledig geautomatiseerd en in elke gewenste huisstijl, overzichtelijk weergegeven, inclusief alle correspondentie. Nooit meer zoeken, nooit meer verwarring.

DASHBOARD

"Trading, online, social, mobile, digitale media zijn volop in beweging."

Geef uw klanten toegang tot een gepersonaliseerd dashboard, met een helder overzicht van alle lopende projecten. Er zijn diverse dashboardindelingen mogelijk, we laten u graag zien hoe dit voor u kan werken.